Vukanović ljut kandidaturom Stanivukovića; PDP: Ne miješaj se u unutrašnja pitanja stranke | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Vukanović ljut kandidaturom Stanivukovića; PDP: Ne miješaj se u unutrašnja pitanja stranke

Izvor: RTRS | Datum:09.04.2024.

Nakon što je juče lider Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović rekao je mu je "žao Igora Crnatka i drugih časnih ljudi i iskrenih opozicionara u PDP-u koji su nažalost ostali u manjini", glasajući da kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke bude Draško Stanivuković, PDP se danas oglasio saopštenjem u kojem su mu poručili da se ne miješa u unutrašnja pitanja njihove stranke.

Pozivamo Vukanovića da, u skladu sa saradnjom koju imaju, prestane sa konstantnim ocjenama djelovanja i miješanja u unutrašnja pitanja PDP-a.

PDP navodi da su partija koja postoji gotovo četvrt vijeka ima svoj Statut, organe i procedure i da svaku odluku donose u skladu sa tim.

- Poštujemo svoje kolege iz opozicije i nikada sebi ne bismo dali za pravo da se miješamo u unutrašnje procese bilo koje stranke, te nećemo ni Vukanoviću pričati kako treba ili ne treba on da nastupa ili kako da vodi svoju organizaciju ističe se u saopštenju.

Iz stranke napominju da će nastaviti da svoje odluke donose na svojim organima, u skladu sa programskim principima, te da ih nikakvi spoljni uticaji neće pokolebati u tome.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: