Putin na 'direktnoj liniji', stiglo 1.385.000 pitanja | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Rusija

Putin na 'direktnoj liniji', stiglo 1.385.000 pitanja

Izvor: Tanjug | Datum:07.06.2018.

Ruski predsjednik Vladimir Putin danas će odgovarati na pitanja građana u okviru redovnog godišnjeg programa "direktna linija".

Pitanja je, prema navodima organizatora, do srijede u 12 sati po moskovskom vremenu stiglo više od 1.385.000.

Prema navodima organizatora, najveći broj pitanja stigao je putem telefona -  803.135, a neki su koristili SMS poruke (oko 317.000 njih), dok su drugi uputili pitanja preko MMS poruke (više od 31.500 njih).

Oko 144.000 osoba postavilo je pitanja preko posebnog sajta, a skoro 90.000 ljudi koristilo je specijalne aplikacije i zvanične grupe na društvenim medijima kako bi postavili pitanja predsjedniku Rusije.

Agencija Tass navodi da organizatori primaju pitanja građana za program od 27. maja, a da će to nastaviti da čine do završetka emisije, koja će danas početi u podne, po moskovskom vremenu.

Pitanja upućena šefu ruske države tiču se transportne komunikacije s Krimom, sastanka s američkim predsjednikom Donaldom Tampom, situacije u vezi s novinarom Arkadijem Babčenkom, koji je nedavno iscenirao sopstveno ubistvo u Kijevu....

Pojedinci su postavili predsjedniku i ličnija pitanja, kao na primjer da li se plaši političkih rivala i da li misli da će ruski fudbalski tim proći grupu na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.


Kategorija: Rusija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: