Putina će čuvati 7.000 policajaca, snajperisti i 'migovi' | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Rusija

Putina će čuvati 7.000 policajaca, snajperisti i 'migovi'

Izvor: agencije | Datum:15.01.2019.

Predsjednika Rusije Vladimira Putina, koji u Srbiju stiže 17. januara, čuvaće više hiljada srpskih policajaca, a spekuliše se o brojki od čak 7.000.

Kako piše današnja “Politika”, pripadnici Ministarsta unutrašnjih poslova predzeće maksimalne mjere obezbjeđenja, koje će dovesti i do izmjene režima saobraćaja u određenim dijelovima Beograda. Takođe se spekuliše da je u Beograd već stiglo oko 250 najelitnijih ruskih specijalaca i lično obezbjeđenje ruskog predsjednika.

Oni navodno provjeravaju putanju kojom će se kretati Putin, mjesta sastanka, klima-uređaje, hranu, internet itd. Biće zavarivani i šahtovi, a snajperisti će biti raspoređeni po najvišim krovovima zgrada u Beogradu.

Ruski obavještajci navodno dolaze i s razvijenom tehnologijom za sprečavanje napada dronom, što je oprema koju Srbija nema, piše “Politika”.

U obezbjeđenju Putina učestvovaće i Vojska Srbije. Tri srpska “Miga” trebalo bi da prate avion predsjednika Rusije od momenta kada udje u vazdušni prostor Srbije, a do tada će na njega motriti ruska protivvazdušna odbrana.


Kategorija: Rusija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: