RAZLIKUJE SE PO HRABROSTI: Zašto evropski političari zaostaju za Putinom | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Rusija

RAZLIKUJE SE PO HRABROSTI: Zašto evropski političari zaostaju za Putinom

Izvor: sputniknews.com | Foto: Sputnjik | Datum:07.11.2015.

Po mišljenju francuskog lista Bulevar Volter, poznati evropski političari, kao što su Šreder, Berluskoni, Fijon, Sarkozi i drugi pali su pod uticaj ruskog predsednika Vladimira Putina, jer on ima ono što bi svaki normalan muškarac želeo da poseduje – hrabrost.

Foto: SputnjikSvi bi oni želeli da poseduju takvu hrabrost koju ima ruski predsednik, ali je to nemoguće, piše autor francuskog lista. I stvar nije samo u nedostatku revnosti. Da bi bili hrabri kao Putin, smatra list, smeta im jedinstvena Evropa sa gomilom njenih „idiotskih“ principa koje guše demokratiju, njihove sopstvene zemlje koje predstavljaju „samo jadni komad zemlje, mali kao vrt sovjetske epohe, sa kravom, pilićima i krastavcima“, dok Vladimir Putin vlada čitavim kontinentom.

Osim toga, na strani predsednika Rusije je običan narod koji ga nikad neće obliti prljavštinom, naglasio je Bulevar Volter.

„U Rusiji ne venčavaju lica istog pola, ne dozvoljavaju vandalima da pale kola, ne zaboravljaju žrtve u korist zločinaca, ne nameravaju da legalizuju neke vrste droga, ne zaboravljaju ljude bez krova nad glavom u korist hiljada izbeglica“, nabraja autor.

„U Rusiji ljudi znaju šta žele. Oni ne kukaju, već rešavaju probleme. Jednom rečju, Rusi su veoma hrabri, jer je i njihov predsednik hrabar“, zaključuje Bulevar Volter.


Kategorija: Rusija

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: