Tramp otpustio direktora agencije 'CISA' Krisa Krebsa | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Svijet

Tramp otpustio direktora agencije 'CISA' Krisa Krebsa

Izvor: RTRS | Datum:18.11.2020.

Američki predsjednik Donald Tramp otpustio je direktora Agencije za bezbjednost na internetu i infrastrukturu /CISA/ Krisa Krebsa.
 

Tramp je vijest o otpuštanju Krebsa objavio putem društvene mreže Tviter jer je ta agencija objavljivala "veoma netačne" navode o proteklim predsjedničkim izborima.

CISA je proteklih sedmica navodila da su nedavni predsjednički izbori bili "najsigurniji u američkoj istoriji". Krebs je putem interneta odbacivao Trampove tvrdnje o neregularnosti izbora.

Tramp pokušava da ospori rezultate izbora na kojima je, prema navodima vodećih medija u SAD, pobijedio kandidat Demokratske stranke Džozef Bajden i tvrdi da je glasanje "namješteno".

Trampovi advokati osporili su rezultate na sudovima u nekoliko država koje se suočavaju sa vremenskim rokom početkom decembra da zvanično potvrde izborne rezultate.
 


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: