Poljanski: Tema Ukrajine iscrpljena u Savjetu bezbjednosti | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Svijet

Poljanski: Tema Ukrajine iscrpljena u Savjetu bezbjednosti

Izvor: RTRS | Datum:22.06.2022.

Tema Ukrajine iscrpljena je u Savjetu bezbjednosti UN, jer zapadne zemlje nisu u stanju da kažu bilo šta novo, objavio je prvi zamjenik stalnog predstavnika Rusije u UN Dmitrij Poljanski na Telegramu.


 

On je naveo da je opšti utisak sa sastanka Savjeta bezbjednosti UN o podsticanju na nasilje u kontekstu situacije u Ukrajini taj da je Rusija, zapravo, jedina držala teme, pozivajući ukrajinske političare da potkrijepe svoje riječi.

- Svi zapadni političari upali su u staru pjesmu o generalnoj zlobi Rusije. Sve neosnovano, kao i obično - napisao je Poljanski.

Prema njegovim riječima, ukrajinski predstavnik u UN nije se usredsredio na citate i promjere, već je uporno govorio kako je nemoguće razgovarati sa Rusijom i vjerovati Moskvi, prenio je TASS.

- Djeluje kao da je pacifizovanje Ukrajine koje vrše njeni zapadni saveznici njegova najgora noćna mora. Uopšteno, tema Ukrajine u Savjetu bezbjednosti se potpuno iscrpljuje. Naši protivnici ne mogu da kažu ništa novo - dodao je Poljanski.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: