U Trampovom kabinetu rijaliti zvijezda i njegov tjelohranitelj | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Svijet

U Trampovom kabinetu rijaliti zvijezda i njegov tjelohranitelj

Izvor: Tanjug | Foto: srbijadanas.net | Datum:05.01.2017.

U kabinetu predsednika SAD Donalda Trampa u Bijeloj kući od 20. januara radiće, između ostalih članova administracije, i američka rijaliti zvezda Omaroza Manigo.

Donald Tramp (foto:srbijadanas.net) -

Si-En-En navodi da je Trampov tim saopštenjem obavijestio javnost da će ova uticajna 43-godišnja Afroamerikanka koja voli da je zovu samo Omaroza, bez pominjanja prezimena, biti pomoćnica predsjednika SAD i direktorka komunikacija Kancelarije za javno angažovanje i međuvladine poslove Bijele kuće, gdje će se baviti kontaktima sa zajednicom.

Omaroza je bila direktorka Trampove predizborne kampanje među članovima afroameričke zajednice, a postala je poznata kada je u njegovom rijaliti šou programu "Šegrt" izdržala devet nedjelja kao takmičarka, prije nego što ju je "otpustio".

Si-En-En navodi da su oni ostali bliski i nakon toga, a prema podacima dostupnim na internetu Omaroza je u međuvremenu učestvovala u više od 20 rijaliti programa, uključujući i Trampovog "Poznatog šegrta" i "Ol stars" verziju ovog programa, a postoji i rijaliti šou koji nosi njeno ime.

Si-En-En, na kojem je Omaroza politički komentator, navodi da ovo nije njeno prvo angažovanje u Bijeloj kući, pošto je već radila u kabinetu bivšeg potpredsjednika SAD Ala Gora za vrijeme administracije predsjednika Bila Klintona.

Omaroza nije oduvijek bila pristalica Trampa, što se vidi iz njenog tvita iz novembra 2014. kada je napisala "Ja sam spremna za Hilari (Klinton). A vi?

Američki polotico.com navodi da je Tramp izabrao direktora svoje privatne službe za obezbjeđenje Kita Šilera za zamjenika pomoćnika predsjednika SAD i direktora operacija u Ovalnom kabinetu.

Navodi se da Šiler radi za Trampa od 1999. kada ga je mogul tržišta nekretnina angažovao kao telohranitelja.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: