Dodik se obraća na Bezbjednosnom forumu u Sankt Peterburgu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Svijet

Dodik se obraća na Bezbjednosnom forumu u Sankt Peterburgu

Izvor: atv | Datum:24.04.2024.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obraća se na Bezbjednosnom forumu u Sankt Peterburgu, koji je okupio zvaničnike iz 130 zemalja.

 

 

Dodik je tokom obraćanja na Bezbjednosnom forumu istakao da je Republika Srpska direktno istaknuta pritiscima i sankcijama SAD-a.

"Mi pronalazimo načine da se izborimo sa tim problemom", rekao je Dodik.

Dodik na Ekspo izložbi u Sankt Peterburgu
On je upozorio da u budućnosti treba očekivati i sajber napade na državne sisteme i institucije.


"Potrebna je i dodatna zaštita djece i omladine od sadržaja na internetu. Mi u Republici Srpskoj smo studiozno pristupili ovom problemu i ovaj problem zahtijeva dodatnu zaštitu", rekao je Dodik.

Putin se obratio na Bezbjednosnom forumu: Terorizam je najveća prijetnja svijetu!
Učesnicima foruma, putem video linka, obratio se ruski predsjednik Vladimir Putin koji je poručio da svi nalogodavci, sponzori i organizatori terorističkog napada u "Krokus siti holu" kod Moskve moraju biti identifikovani i kažnjeni.


Dodik je prije Bezbjednosnog foruma obišao "Ekspo" izložbu.

Nakon jučerašnjeg sastanka sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Ruske Federacije Nikolajem Patruševom, Dodik je istakao i da Rusija neće podržati najavljenu rezoluciju o Srebrenici.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: