Uspješna godina za 'Radnik' Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Uspješna godina za 'Radnik' Trebinje

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:28.02.2018.

Javno preduzeće "Radnik" uspješno je završilo prvu godinu poslovanja i za taj period uspjelo da opravda svrhu svoga postojanja na tržištu rada.

„Od samog osnivanja, uspješno smo realizovali više poslova. Neka od njih su vezana za nadogradnju poslovnih objekata, izradu fasada, krečenje poslovnih prostora, privatnih stanova i zgrada, rekonstrukcije krovova, kao i usluge čišćenja poslovnih prostora i zgrada, a što je najvažnije, 2017. godinu smo završili sa pozitivnim rezultatima“, rekao je za Herceg Televiziju direktor ovog preduzeća, Lazar Prcović.

Javno preduzeće "Radnik" je samoodrživo te samostalno djeluje.

"U okviru svoje djelatnosti za koju je ovo preduzeće registrovano, akcenat smo stavili na izvođenje građevinskih, fasadnih, molerajskih radova kao i usluge čišćenja i održavanja za koju su naši klijenti posebno zainteresovani. Jedan od razloga osnivanja jeste pružanje usluga trećim licima, što preduzeću daje komercijalni karakter", ističe Prcović.

Neki od poslova koje je ovo preduzeće realizovalo su Herceg Televizija, Komunalno a.d. Trebinje, Agrarni fond, sanacije na brani Grančarevo, i mnogi drugi.

Pored komercijalnog karaktera koje ima ovo preduzeće, jedna od njegovih uloga je da pruži pomoć u kući licima lošeg materijalnog, imovinskog i zdravstvenog stanja. Usluge koje će JP "Radnik" pružiti ovog kategoriji stanovništva vršiće se na prijedlog mjesnih zajednica Grada Trebinja.

Sva zainteresovana lica mogu da se obrate ovom preduzeću na kontakt telefon 059/220-332 ili email-om [email protected] ili lično u prostorijama preduzeća na adresi Ulica Cara Lazara br. 12 Trebinje.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: