Nevesinje: Radionice za preduzetnike | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Nevesinje: Radionice za preduzetnike

Izvor: Opština Nevesinje | Datum:16.03.2018.

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, u saradnji sa Opštinom Nevesinje, a u okviru projekta Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske, organizovala je juče radionicu o temi „Testiranje poslovne ideje preduzetnika-izrada poslovnog plana“.

Cilj radionice je da se preduzetnicima približi proces poslovnog planiranja, struktura i sadržaj poslovnog plana koji će na konkretnom primjeru analizirati.

"Poslovni plan se mora zasnivati na realnim i pouzdanim informacijama. Jedan od ključnih faktora ostvarivanja uspjeha je planiranje detalja o poslovnim aktivnostima, o kupcima, o dobavljačima, o konkurentima i poslovnom okruženju", naglasio je stručni saradnik u Republičkoj agenciji za razvoj malih i srednjih preduzeća  Dejan Šešlija.

Ova obuka je bila namijenjena podsticanju razvoja ruralnog preduzetništva, a nakon završene radionice  učesnici su dobili zadatak da izrade i  vlastitu verziju poslovnog plana.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: