Za program podrške preduzetništvu zainteresovano 65 sugrađana | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Za program podrške preduzetništvu zainteresovano 65 sugrađana

Izvor: Radio Trebinje | Datum:21.03.2018.

Na javni poziv za Program podrške preduzetništvu pod nazivom „YEP inkubator poslovnih ideja“, koji Grad Trebinje, Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja i Projekat zapošljavanja mladih (YEP) realizuje uz podršku Vlade Švajcarske, prijavilo se ukupno 65 zainteresovanih, pretežno mladih ljudi, izjavio je Dražen Bošković, direktor Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i koordinator ovoga projekta.

Na ovaj, sasvim novi koncept podrške preduzetništvu za sva lica koja žele da započnu vlastiti posao ili imaju poslovnu ideju, ističe Bošković, zainteresovani su konkurisali sa željom da pokrenu ili unaprijede poslovne ideje – iz oblasti poljoprivrede, turizma, ali i zanatskih i uslužnih djelatnosti.

„Projekat nudi nove mogućnosti zapošljavanja i samozapošljavanja. Najbolje ocijenjene poslovne ideje, njih tridesetak, dobiće paket stručne podrške, koji podrazumijeva dugoročnu mentorsku podršku, od početnog savjetovanja, izrade biznis plana, do razvoja protitipa proizvoda ili usluge, kao i finansijsku podršku za pokretanje biznisa od ‘YEP inubatora poslovnih ideja’ i Grada Trebinja“, naveo je Bošković.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: