Opština Nevesinje: Podsticajna sredstva za regresiranje dizel goriva poljoprivrednicima | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Opština Nevesinje: Podsticajna sredstva za regresiranje dizel goriva poljoprivrednicima

Izvor: Opština Nevesinje | Datum:31.03.2018.

Iz Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Opštine Nevesinje obavještavaju registrovane poljoprivredne proizvođače iz Nevesinja koji imaju pravo na regresirano dizel gorivo, a koji su izvršili redovno godišnje ažuriranje podataka u APIF-u,   da mogu doći u Opštinu Nevesinje - Poljoprivredna služba (soba 107), radi preuzimanja zahtjeva.

Neophodno je ponijeti fotokopiju lične karte nosioca gazdinstva.

Pravo na podsticajna sredstva za regresiranje dizel goriva ostvaruju registrovana poljoprivredna gazdinstva, koja  izvrše kupovinu dizel goriva za potrebe izvođenja proljetnih i jesenjih radova u količini do 100 l/ha za: njiva/oranica, bašta/vrt, voćnjak i vinograd i do 30 l/ha za livade upisane kao način korišćenja poljoprivrednog zemljišta u RPG sa minimalnom površinom od jednog hektara.

Iz Poljoprivredne službe Opštine Nevesinje podsjećaju da korisnici kupuju regresirano dizel gorivo po maloprodajnoj cijeni umanjenoj za iznos regresa od 0,60 KM/litru, na pumpi „NESTRO PETROL“ Nevesinje ili „ZIS Company“ d.o.o. Nevesinje, od 30. marta do 30. novembra 2018. godine.

                            


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: