Drašković: Za mene ne postoji politička kampanja – Jedina politika koju vodim je ekonomska | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Drašković: Za mene ne postoji politička kampanja – Jedina politika koju vodim je ekonomska

Izvor: Hercegovina press | Datum:04.04.2018.

Najpoznatiji srpski biznismen i najveći investitor na području Hercegovine ikada Rodoljub Drašković izjavio je za  Hercegovina pres da ga političke partije ne interesuju i da se njegovo ime neće naći ni na jednoj izbornoj listi.

„Za mene ne postoji politička kampanja. Jedina politika koju vodim je ekonomska, usmjerena ka privrednom rastu i prosperitetu, ka investicijama i razvoju“, rekao je Drašković za poslovni portal Hercegovina pres.

On naglašava da je, ukoliko postoji konsenzus i podrška naroda i političkih partnera u BiH i Republici Srpskoj, spreman maksimalno da se uključi u realizaciju novih projekata, i da bude jedan od nosilaca razvoja privrede i ekonomije ove zemlje, a sve u cilju otvaranja novih radnih mjesta i zaustavljanju odlaska mladih sa ovih prostora.


„Zanimaju me samo ekonomski programi i tu mogu da stavim na raspolaganje svoje znanje, iskustvo i spremnost da ulažem, da zajedno gradimo bolju i svetliju budućnost",  kaže predsjednik Poslovnog sistema Svislajon Takovo.

On dodaje da politikanstvu u njegovom okruženju nema mjesta, a da su dobrodošli svi razgovori o kvalitetnim razvojnim projektima i programima.

Drašković naglašava da već krajem maja u Trebinju otvara nove objekte u Gradu sunca i da očekuje da ga Gradska aministracija prati odgovarajućom infrastrukturom, naglašavajući da s njima ima dobru saradnju ali da bi moglo i trebalo da budu i brži.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: