Privrednici iz Srpske zajednički na sajmu u Mostaru: Predstavljaju se i Agrarni fond Trebinje i 'LJbilje' Ljubinje | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Privrednici iz Srpske zajednički na sajmu u Mostaru: Predstavljaju se i Agrarni fond Trebinje i 'LJbilje' Ljubinje

Izvor: RTRS | Datum:09.04.2018.

Privredna komora Republike Srpske organizuje zajednički nastup domaćih privrednika na 21. sajmu privrede u Mostaru, koji počinje sutra i trajaće do 14. aprila.

Na štandu površine 100 metara kvadratnih predstaviće se šest kompanija - "Destilacija" Teslić, "Kaldera kompani" i "Plantago" Laktaši, "LJbilje" Ljubinje, "Bras komerc" Banjaluka i Agrarni fond Trebinje, dok će više od 50 privrednih društava biti predstavljeno putem kataloga.

Kompanije "Mladegs Pak" Prnjavor i "Vitinka" Kozluk nastupiće na ovom sajmu samostalno, saopšteno je iz Privredne komore Srpske.

U okviru ove sajamske manifestacije najavljeni su brojni prateći sadržaji, kao što su poslovni forumi, radionice, konferencije i bilateralni susreti privrednika u okviru Evropske mreže preduzetništva.

Zemlja partner 21. sajma privrede u Mostaru je Srbija.

Kako je ranije najavljeno, sajam u Mostaru otvoriće predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: