Dani bilećkih proizvoda i stvaralaštva 16. i 17. juna | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Dani bilećkih proizvoda i stvaralaštva 16. i 17. juna

Izvor: radio bileća | Datum:15.05.2018.

Opština Bileća i Turistička organizacija opštine Bileća organizuju, po peti put,manifestaciju “Dani bilećkih proizvoda i stvaralaštva 2018“, koja će se održati 16. i 17. juna  u Univerzalnoj sportskoj dvorani u Bileći.

U okviru manifestacije održavaju se izložbeni program i cicvarijada.

Izložbeni program manifestacije koncipiran je po cjelinama – izložbenim blokovima. Izložbeni blokovi su privreda, stvaralaštvo i umjetnost.

Izložbeni blok privreda je podijeljen na šest izložbenih pod-blokova: poljoprivreda, tekstil i koža, kamen i građevinski proizvodi, metalni proizvodi, turizam i ugostiteljstvo, zanati i kućna radinost. Svaki izložbeni blok i pod-blok je tako izložba određene oblasti i proizvodne grane.

Iz Organizacionog odbora sajma navode da izlagačima nude ukupni izložbeni prostor od 3160 m2 (halski, zatvoreni prostor 1250 m2 - vanjski izložbeni prostor 1910 m2).

„Manifestacija „Dani bilećkih proizvoda i stvaralaštva 2018“ je najveća izložbena manifestacija u Bileći, sa vizijom organizatora da postane najveća manifestacija u Istočnoj Hercegovini, tradicionalna i regionalno prepoznatljiva. Pozivamo sve zainteresovane privredne subjekte, poljoprivredne proizvođače, umjetnike i stvaraoce da se prijave za učešće na ovoj manifestaciji“, navodi se u saopštenju Organizacionog odbora sajma. 
Procedura prijava je sledeća:
1.Preuzmite prijavu za učešće na manifestaciji u šalter Sali opštine Bileća ili na web sajtu www.opstinabileca.ba 
Popunite prijavu i predajte je na jedan od sledeća tri načina:
1. direktno U Šalter Sali Opštine Bileća sa naznakom za manifestaciju“ Dani bilećkih proizvoda i stvaralaštva 2018“ - Organizacioni odbor manifestacije
2. poslati prijavu na e-mail: [email protected]
3. poslati prijavu na fax: 059 370 006

Rok za dostavljanje prijava je 11.06.2018.godine.


Za sve izlagače obezbijeđeno je:
1. Besplatno učešće na manifestaciji i profesionalni tipski sajamski štandovi po principu «donesi i izloži» 
2. Moderno dizajnirana arhitenktonska postava sajamske izložbe
3. Medijska podrška tokom dva dana sajma
4. Organizovana posjeta pripadnika ŠROP-a Bileća (škola rezervnih oficira pješadije Bileća) iz bivših jugoslovenskih republika
5. Organizacija poslovnih sastanaka sa potencijalnim partnerima
6. Besplatna tehničko-logistička podrška za sve izlagače tokom manifestacije


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: