Konačno Alma Ras butik i u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Konačno Alma Ras butik i u Trebinju

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:16.05.2018.

Prvih 50 kupaca očekuju vrijedni pokloni

Nakon dugog iščekivanja i Trebinjci će moći uživati u najudobnijem i izuzetno kvalitetnom donjem rublju i spavaćem programu domaćih brendova Alma Ras i Manners, i to u svom gradu. Jedna od najperspektivnijih bh. kompanija - Alma Ras u godini kada bilježi jubilej i proslavlja 20 godina uspješnog poslovanja, svoju prodajnu mrežu obogatila je za još jedno prodajno mjesto. Na adresi Desanke Maksimović 15, u Trebinju, biće otvoren prvi butik u ovom gradu. U ponudi će se naći bogat asortiman donjeg rublja, za žene, muškarce i djecu, od „Basic“ linija do onih najekskluzivnijih, koje prate svjetske modne standarde.

Alma Ras butik svoja vrata za kupce zvanično će otvoriti 18. maja u 12 sati, a najavljena je slatka zakuska i pokloni za prvih 50 kupaca.

20 godina najbliži Vama

Već pune dvije decenije, filozofija kompanije Alma Ras zasniva se na visokovrijednim prirodnim materijalima evropskog porijekla. Svoje korake započela je kao mala porodična radionica sa poslovima šivanja za potrebe inostranih partnera. Kasnije, ova kompanija, razvija brend AR Family kojeg kupci mogu pronaći isključivo u bolje opremljenim hipermarketima širom BiH. Sa otvaranjem maloprodajnih butika javlja se i potreba za brendom Alma Ras, koji u svojim modelima dva puta godišnje, donosi kreacije koje prate svjetsku modnu scenu. Vođeni idejom kako ne bi samo žene trebale biti privilegovane u kreiranju rublja, posebna pažnja posvetila se i muškarcima kroz brend Manners. Ovaj brend predstavlja muškarca novog milenija, onoga koji uvijek teži novim standardima donjeg rublja i spavaćeg programa.

Sve novitete i pogodnosti možete pratiti na oficijelnim FB stranicama.

Alma Ras: www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim/

Manners: www.facebook.com/manners.man.in.motion/

 

Sponzorisani članak

Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: