Trebinje se predstavlja u Subotici | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Trebinje se predstavlja u Subotici

Izvor: Herceg TV | Datum:30.05.2018.

Grad Trebinje, Turistička organizacija Grada Trebinja i Hercegovačka kuća (Herzeg House) koja posluje u sklopu Agrarnog fonda Grada Trebinja, predstaviće privredne potencijale grada, sa posebnim naglaskom na poljoprivredu i turizam, na 12. po redu Međunarodnom i regionalnom sajmu privrede "Subotica 2018."

Sajam će se održati u periodu od 31.maja do 02. juna 2018. godine u "Hali sportova" u Subotici.

"Sajam nudi prostor i mogućnost za predstavljanje, upoznavanje i stručne kontakte za preduzetnike iz Srbije i iz država u okruženju, odnosno doprinosi izgradnji i jačanju prekogranične saradnje, a pored preduzeća i preduzetnika iz Srbije, svoje prisustvo su najavili preduzeća i poslovni ljudi iz cijelog regiona, kao što su Mađarska, Hrvatska i Republika Srpska", kažu u Turističkoj organizaciji Trebinje.

Glavna tematika stručnog dijela ovogodišnjeg sajma je turizam, a Trebinje će se predstaviti u okviru posebno pripremljenog i brendiranog izložbenog prostora - promo štanda veličine 15 m2.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: