Trebinje: Otvorena nova poslovnica Elta-Kabela (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Trebinje: Otvorena nova poslovnica Elta-Kabela (FOTO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:30.05.2018.

Kompanija Elta-Kabel svečano je otvorila novu poslovnicu na adresi Vidovdanska broj 9 u Trebinju.

U moderno opremljenom prostoru, korisnici će biti u mogućnosti da brže i jednostavnije dođu do informacija, te realizuju konkretne zahtjeve u vezi usluga Elta-Kabela.

"U poslovnici u Trebinju sa novim, osvježenim izgledom i prepoznatljivim imidžom prodajnih mjesta Elta-Kabela, svi sadašnji, ali i budući korisnici će na licu mjesta moći da naruče nove usluge, zatraže korisničku podršku i informišu se o ponudi Ela-Kabela. Na ovaj način nastavljamo sa realizacijom plana o širenju i dostupnosti naših usluga i približavanja klijentima i poslovnim partnerima sa ciljem pružanja kvalitetne, brze i unaprijeđene usluge", istakla je Mileva Maličević, menadžer za odnose s javnošću Elta-Kabela.

Novootvorenu poslovnicu posjetili su mnogobrojni građani, koji su imali priliku upoznati se sa aktuelnim ponudama i popustima, te na licu mjesta isprobati neku od Elta-Kabelovih usluga: kablovske televizije, interneta, fiksne ili mobilne telefonije.

Radno vrijeme poslovnice je radnim danima od 08:00 do 16:00 sati.

Pozivom na broj 070 310 310 ili sajtu www.elta-kabel.com svi zainteresovani mogu dobiti više informacija o radu i uslugama kompanije Elta-Kabel.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: