Grad Trebinje: Bespovratne subvencije za samozapošljavanje i do 10.000 KM - Prijave u toku | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Grad Trebinje: Bespovratne subvencije za samozapošljavanje i do 10.000 KM - Prijave u toku

Izvor: grad trebinje | Datum:01.06.2018.

Grad Trebinje je raspisao javni poziv za korišćenje sredstva za samozapošljavanje, po kome je moguće ostvariti bespovratnu subvenciju od 3.000 do 10.000 KM.

Pravo na subvenciju imaju nezaposlena lica sa područja grada Trebinja, koja su zainteresovana za pokretanje vlastite djelatnosti u proizvodnim, zanatskim, uslužnim djelatnostima i djelatnostima trgovine ne kraćem od 24 mjeseca.

Za proizvodne djelatnosti subvencija iznosi od 4.500 do 10.000 KM, za uslužne i zanatske od 4.000 do 8.000 KM, a za djelatnosti trgovine od 3.000 do 6.000 KM.

Korisnik subvencije dužan je da 24 mjeseca redovno uplaćuje porez i doprinose i lična primanja najmanje 24 mjeseca.

Uz propisani obrazac, neophodno je dostaviti i fotokopiju lične karte, uvjerenje o nezaposlenosti od Zavoda za zapošljavanje, rješenje o registraciji ili uvjerenje o postupku pokretanja registracije djelatnosti ili izjavu da će se registracija izvršiti do potpisivanja ugovora, potvrda o radnoj sposobnosti, biznis plan.

Javni poziv je otvoren 30 dana. 

Program podrške možete pogledati OVDJE.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: