DINECO: Novi salon za projektovanje namještaja (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

DINECO: Novi salon za projektovanje namještaja (FOTO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:07.07.2018.

Uspješno i višestruko nagrađivano preduzeće Dineco namještaj po mjeri iz Trebinja od sada na novoj adresi. Posjetite nas u Ulici Republike Srpske bb, preciznije, u zgradi Dom sunca, ulaz sa južne strane.

Više od 13 godina gradimo povjerenje i stvaramo jedinstvene prostore, kombinujući vaše želje sa našim znanjem i kreativnošću. Usmjereni smo na dizajniranje i opremanje enterijera, od idejnih rješenja, 3D vizualizacije do krajnje izrade, isporuke i montaže.

Inovativnim i modernim pristupom, "Dineco namještaj po mjeri"  vam nudi vrhunski dizajniran i ekonomičan namještaj koji će vaš životni i radni prostor učiniti funkcionalnijim i ugodnijim ambijentom za življenje.

U svom bogatom asortimanu ima namještaj modernog dizajna, izuzetnog kvaliteta sa štofovima nepropusnim za tečnost, podešavanje nagiba sjedala pomoću elektromotora, te još mnoge pogodnosti koje će vaš život učiniti lagodnijim.

Kao što već sigurno znate, DINECO posjeduje i proizvodnu liniju, gdje sa vrhunskom tehnologijom, mehanizacijom i kvalifikovanim stručnjacima proizvodi namještaj sa kojim se ovo preduzeće u relativno kratkom vremenu svrstalo među vodeće regionalne proizvođače namještaja za stanovanje od pločastih materijala i punog drveta.

Dizajniramo i proizvodimo sve vrste namještaja za životni i poslovni prostor - od kuhinja, spavaćih, dnevnih i dječijih soba, američkih plakara do konferencijskih sala.

Ukoliko Vam je potrebna kuhinja, spavaća soba, garderobni orman ili bilo koja vrsta namještaja za dom ili kancelariju prema odgovarajućim mjerama, u našoj širokoj paleti dekorativnih materijala odaberete boju i površinsku obradu koja će vizuelno oplemeniti vaš komad namještaja.

Za više informacija posjetite portal DINECOGROUP .

U nastavku slijede fotografije, koje su samo dio svega što možete pronaći na adresi Ulica Republike Srpske bb.  

Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: