U Trebinju otvoren 11. Sajam meda i vina | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

U Trebinju otvoren 11. Sajam meda i vina

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Herceg TV | Datum:18.08.2018.

Povodom Svetog preobraženja Gospodnjeg, krsne slave sabornog hrama i grada Trebinja, danas je u trebinjskoj gradskom parku otvoren Sajam meda i vina, koji je okupio dvadesetak proizvođača iz Hercegovine i sa Romanije.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović je rekao da je gradska uprava uložila maksimalne napore da mnoge stvari u Trebinju budu bolje, da se uključi što više ljudi, ponudi šansa mnogima, te da jedni druge podrže.

To je doprinijelo čemu smo stremili, a to je mir i jedinstvo u Trebinju, jer ćemo u miru praviti najbolje rezultate i ostvarivati najbolju komunikaciju, a onda ćemo imati i čime da se ponosimo“,  istakao je Petrović.

Direktor trebinjskog Agrarnog fonda Veselin Dutina je podsjetio da je ovo jedanaesti sajam koji se organizije u okviru preobraženskih svečanosti.

I ova manifestacija pokazuje da se Trebinje razvija i da teži da bude najpoželjniji grad za život na zapadnom Balkanu“, istakao je Dutina.

Organizator sajma je Agrarni fond, uz podršku Grada Trebinja.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: