Prointer i HP Enterprajz - Edukativni HPE skup u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Prointer i HP Enterprajz - Edukativni HPE skup u Trebinju

Izvor: RTRS | Datum:01.09.2018.

Kompanija Prointer ITSS Banjaluka, u saradnji sa jednom od najvećih IT kompanija na svijetu, HP Enterprajz, organizovala je u Trebinju edukativni HPE skup „Mrežna infrastruktura naredne generacije“.

Za IT stručnjake ovaj skup pokazao se kao odlična prilika za upoznavanje sa naprednim rješenjima za upravljanje i kontrolu pristupa, kao i rješenjima za aplikacije u mobilnim poslovnim mrežama budućnosti.

Učesnici su od renomiranih HPE stručnjaka Milenka Markova i Igora Grčića saznali kako zaštiti svoju LAN i vaj-faj mrežu od napada iznutra, kao i od uređaja za koje korisnici ne žele da imaju pristup.

Centralne teme konferencije odnosile se na pitanje zašto su Aruba bežične mreže AP-ovi jedinstveni i po čemu se izdvajaju od svih drugih proizvođača. Uz konkretne demonstracije i predstavljanje tri načina rada, posjetiocima je pokazano i zašto ima smisla doživotna garancija na AP-ove.

Posebno je predstavljena i ponuda svičeva (mrežnih prekidača) na našem tržištu, jer je u moru proizvođača LAN rješenja korisnicima često teško napraviti izbor između cijene i onog što zaista dobijaju kupovinom uređaja. Zbog mnoštva korisnih informacija koje su se čule na konferenciji, osim učesnika iz oblasti informacionih tehnologija, zadovoljstvo nisu krili ni organizatori.

„Nedavno smo organizovali sličan događaj u Banjaluci, koji je takođe izazvao jako veliko interesovanje ljudi zaposlenih u IT sektoru. Još jednom se pokazalo da je edukacija, koja je jedan od bitnijih ciljeva naše kompanije, nešto što je jako korisno i interesantno našim stručnjacima. Kako bismo obezbijedili što aktuelnije teme i vrhunske stručnjake, predavanja uvijek organizujemo u saradnji sa najznačajnijim svjetskim IT kompanijama“, poručili su iz kompanije Prointer ITSS.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: