Градоначелник Петровић у радној посјети Индустрији алата: Санираћемо оборински канал (ФОТО) | Херцег Телевизија Требиње

Привреда

Градоначелник Петровић у радној посјети Индустрији алата: Санираћемо оборински канал (ФОТО)

Извор: херцег тв | Фото: херцег тв | Датум:27.09.2018.

Градоначелник Требиња Лука Петровић био је данас у радној посјети индустрији алата некадасњем највећем бренду бивше Jугославије.

Он је изразио задовољство посјетом и чињеницом да је ово предузеће остало још у функцији, те да је међу ријеткима на Балкану који производи нарезни, урезни, те алат за бушење.

У пратњи директора предузећа, градоначелник је обишао производне погоне, а након развора са руководством "Алатнице" установљена су три проблема која се требају ријешити.


Представници надлежног градског одјељења већ су детектовали проблем оборинске одводње, а ускоро ће се приступити санацији једног оборинског канала који одводи оборинске воде које чак залазе и у погон често пријетећи и самом производном погону, посебно сектору термичке обраде која је прва на удару када су обилне кише услијед чега се вода скупља испред производне хале.

Генерални директор ИАТ-а Бранка Ратковић захвалила се градоначелнику на посјети, те изразила задовољство што се отворене ставке са одјељењима Градске управе рјешавају у ходу. Она је подсјетила да Град Требиње и "Алатница" имају потписана два врло успјешна споразума о запошљавању.


Категорија: Привреда

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: