Hercegovačka kuća na Sajmu u Beogradu: Istakli se kvalitetom proizvoda | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Hercegovačka kuća na Sajmu u Beogradu: Istakli se kvalitetom proizvoda

Izvor: rejting.info | Datum:02.11.2018.

Agrarni fond, u čijem sastavu posluje Hercegovačka kuća i ove godine učestvuje na November wine fest- u koji se po 2. put održava u hotelu Zira u Beogradu, a hercegovački proizvodi koji su predstavljeni i ovaj put su bili veoma zapaženi.


Beograđanima su predstavljeni autohtoni hercegovački proizvodi poput pršuta, različitih vrsta sireva, meda, džema, likera, sokova, ljekovitog bilja, vina, suvih smokava, suhomesnatih i drugih proizvoda koje su s oduševljenjem probali.


Mnogi od prisutnih posjetilaca su rekli da su se već uvjerili u kvalitet ovih proizvoda prilikom posjete Hercegovačkoj kući u Trebinju, ističući da je to mjesto koje s širokim asortimanom proizvoda mami i ne dozvoljava da bude zaobiđeno.
Svi ovi proizvodi mirišu na Hercegovinu, na domaće, na ljekovite trave. Ja sam odavno odselio iz Hercegovine, ali kćerka kada prolazi kroz Trebinje obavezno svrati u Hercegovačku kući i donese mi od svega po malo. Nadamo se da će Hercegovačka kuća uskoro biti otvorena i u Beogradu. Mnogo bi nam značilo“, kaže Dragoljub Supić.


Direktor Agrarnog fonda Veselin Dutina ističe da je učešće na sajmu vina i domaćih proizvoda koji se održava 2. i 3. novembra proteklo kako su i očekivali – veoma zapaženo.

Štand Hercegovačke kuće na sajmu posjetio je i bivši konzul, sada savjetnik ministra trgovine u Vladi Srbije Radoslav Ilić.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: