Turistička ponuda Trebinja na sajmu u Tel Avivu (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Turistička ponuda Trebinja na sajmu u Tel Avivu (FOTO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:12.02.2019.

U Turistička organizacija Grada Trebinja zajedno sa Hercegovačkom kućom uzela je aktivno učešće na 25. Međunarodnom sajmu turizma IMTM 2019 (25th International Mediterranean Tourism Market) koji se danas i sutra održava u Tel Avivu.


Posjetiocima sajma koji su mahom turistički subjketi, predstavnici inostranih turističkih agencija i tur-operatera, stručnoj javnosti, novinarima i predstavnicima turističke industrije Izraela prezentuje se cjelokupna turistička ponuda Trebinja i to putem promotivnih turističkih materijala prilagođenih tamošnjem tržištu na Hebrejskom jeziku, a poseban akcenat stavljen je na ponudu Hercegovačke kuće. 

Nastup Trebinja na ovom prestižnom sajmu turizma realizuje se zahvaljujući Turističkoj organizaciji Republike Srpske (Visit Srpska) koja je naglasak predstavljanja stavila na Trebinje koje je uz Banja Luku izdvojeno kao najbrže rastuća turistička destinacija u Republici Srpskoj. 


Predstavnici Trebinja na ovom sajmu su direktor Agrarnog fonda Grada Trebinja  Veselin Dutina i direktor JU Turistička organizacija Grada Trebinja Marko Radić.


Pored direktorice TORS-a Nade Jovanović i pomoćnika, u delegaciji Republike Srpske koja boravi u Izraelu su i Ministri u Vladi RS  Dragica Kovač,  Petar Đokić i  Zlatan Klokić sa svojim pomoćnicima, te profesori Arhitektinskog fakulteta u Banja Luci.


Veliku pomoć prilikom organizacije i učešća na sajmu dao je i Šef Predstavništva RS u Izraelu  Arie Livne.

Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: