TO Trebinje na 41. Sajmu turizma u Beogradu (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

TO Trebinje na 41. Sajmu turizma u Beogradu (FOTO)

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:21.02.2019.

Pod sloganom "Leto je bliže nego što mislite" u Beogradu je počeo 41. Sajam turizma, jedna od najpopularnijih sajamskih manifestacija koju svake godine posjeti više od 60.000 ljudi.

Učešće na sajmu i ove godine uzela je Turistička organizacija Grada Trebinja i to na samostalnom standu od 36 metara kvadratnih. U sklopu ovog izložbenog prostora drugu godinu za redom predstavlja se i Hercegovačka kuća. 

Sajam turizma u Beogradu okupio je preko 180 izlagača iz 10 država svijeta. Svoj kutak i ove godine ima TO grada Trebinja, koja će u naredna četiri dana biti dio najveće i najznačajnije turističke manifestacije u jugoistočnoj Evropi.

Posebnu pažnju na štandu drugu godinu za redom privlači bogata gastro ponuda Hercegovačke kuće.

Ove godine sajam je okupio veliki broj stranih izlagača, a prvi put se predstavljaju i Maldivi, rajsko ostrvo u Indijskom okeanu.

Pored Sajma turizma kao centralnog događaja, uporedo se održavaju još tri sajamske manifestacije: hotelsko-ugostiteljske opreme, vina i suvenira. Sva četiri sajma traju do nedjelje uveče, a zemlja partner je Bugarska.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: