SKOKO: Sjedište javnog snabdijevanja treba da bude u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

SKOKO: Sjedište javnog snabdijevanja treba da bude u Trebinju

Datum:29.09.2019.

U sklopu tačke o nacrtu Zakona o električnoj energiji narodni poslanik Dragan Čavić, koji je istvoremeno i v.d. direktor “Elektrokrajine” izrazio je stav da sjedište javnog snabdjevača čije je osnivanje planirano u sklopu reorganizacije elektroenergetskog sektora treba da bude u Banjaluci. Čavić je napomenuo da “Elektroprivreda nije samo hercegovačka”, i da je po osnovu broja potrošača električne energije logično da sjedište snabdjevača bude tamo gdje je najviše potrošača.

Na ovo izlaganje reagovao je šef SP-ovog poslaničkog kluba Maksim Skoko i konstatovao da su ključni proizvodni objekti smješteni na istoku Republike Srpske, te da Banjaluka ima dovoljno centara. “Snabdijevanje je sastavni dio poslovanja elektroprivrede i nikako ne bi bilo korisno da se jedan vežan segment sistema lokacijski izdvaja od ostalih”, rekao je Skoko.Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: