Priliku za učešće u Akcelerator programu tražilo 18 timova i pojedinaca iz Hercegovine | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Priliku za učešće u Akcelerator programu tražilo 18 timova i pojedinaca iz Hercegovine

Izvor: HERCEG TV | Datum:17.10.2019.

Osamnaest timova i pojedinaca sa područja Hercegovine predstavili su juče u Bileći svoje poslovne ideje u okviru javnog poziva za učešće u Akcelerator programu koji je objavila Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća.


Riječ je o programu podrške inovativnim početnicima u poslu koji će Agencija u saradnji sa Opštinom Bileća i Agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja realizovati tokom oktobra, novembra i decembra u Bileći.

Podrška obezbijeđena ovim programom obuhvata: besplatnu obuku tokom koje učesnici dobijaju znanje potrebno za poslovni uspjeh, besplatnu savjetodavnu podršku mentora sa preduzetničkim iskustvom i znanjem iz određenih oblasti, administrativnu i tehničku podršku za korištenje sredstava iz različitih programa finansiranja, mogućnost predstavljanja poslovnih planova potencijalnim investitorima, promociju i međunarodno povezivanje.

Kvalitet poslovnih ideja ocjenjivala je stručna komisija koja je radila u sastavu: Dejan Šešlija, predsjednik (predstavnik RARS), Mihajlo Vujović, član (Opština Bileća) i Dražen Bošković, član (Agencija za razvoj MSP grada Trebinja). Na osnovu ocjena pezentacija komisija će donijeti konačnu odluku koji će timovi i pojedinci dobiti priliku da učestvuju u ovom programu.



Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: