Berkovići: Pomoć za 20 poljoprivrednika | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Berkovići: Pomoć za 20 poljoprivrednika

Izvor: SRNA | Datum:06.11.2019.

Dvadeset poljoprivrednih proizvođača sa područja Berkovića danas je potpisalo ugovore sa njemačkom nevladinom organizacijom “Help”, u okviru kojih je poljoprivrednim gazdinstvima obezbijeđeno po 2.000 evra.

“Ugovori su potpisani u okviru projekta `Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti zapadnog Balkana`, koji finansira Vlada Njemačke, a sufinansira opština sa 50.000 KM”, rekao je Srni zamjenik načelnika opštine Berkovići Bojan Samardžić.

On je naveo da su poljoprivredni proizvođači kojima su dodijeljena sredstva obavezni su da učestvuju sa 15 odsto od ukupnih sredstava.

Samardžić je rekao da će od dobijenih sredstava biti nabavljena poljoprivredna mehanizacija, građevinski materijal i slično.

On je dodao da su ranije potpisani isti ugovori sa 10 poljoprivrednih proizvođača iz Berkovića, tako da je ukupno 30 korisnika obuhvaćeno ovim projektom.Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: