Zaposleni u Prehrambenoj industriji: Ponosni smo što smo dio najvećeg Poslovnog sistema koji je nosilac razvoja | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Zaposleni u Prehrambenoj industriji: Ponosni smo što smo dio najvećeg Poslovnog sistema koji je nosilac razvoja

Izvor: Hercegovina pres | Foto: Hercegovina pres | Datum:28.02.2020.

Zaposleni u prehrambenoj industriji i Uprava preduzeća povodom kontinuiranog plasiranja laži i uvreda od strane narodnog poslanika Nebojše Vukanovića u Skupštini Republike Srpske daju  sledeće saopštenje: 

"Zli ljudi kao što je Nebojša Vukanović imaju zlu namjeru da nanesu štetu Poslovnom Sistemu i ugledu Rodoljuba Draškovića vodećeg privrednika u regionu.

Ponosni smo što smo dio Poslovnog sistema Swisslion Takovo i što je naš Sistem nosilac razvoja privrede ne samo u Hercegovini nego i cijeloj regiji jugoistočne Evrope.

Nećemo dozvoliti nikakvim lažnim dušebrižnicima da ugrožavaju egzistenciju nas i naših porodica.

Sa zadovoljstvom radimo u jednom od najvećih poslovnih sistema u regionu, na najsavremenijoj procesnoj opremi i u uslovima koji prevazilaze i evropske standarde.

Na osnovu jasno definisanih kriterijuma i mjerila odnosa između rada i nerada , zalaganjem i odnosom prema radu ostvarujemo zarade koje se redovno isplaćuju sa svim pripadajućim porezima i doprinosima bez ikakvog straha za egzistenciju i bez straha od neizvjesnosti.

Nećemo dozvoliti da nam bilo ko van našeg Poslovnog sistema, pa ni lažni dušebrižnik Nebojša Vukanović kreira poslovnu politiku i odredjuje zarade.

Opšte je poznato da u svakom žitu ima kukolja i biće ga , Nebojša Vukanović jedino može da okupi taj kukolj kome i sam pripada."

Zaposleni u prehrambenoj industriji Trebinje

Poslovnog Sistema Swisslion Takovo


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: