Počela izgradnja nove stambene zgrade na pet minuta od centra Trebinja, uskoro počinje prodaja stanova (Foto) | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Počela izgradnja nove stambene zgrade na pet minuta od centra Trebinja, uskoro počinje prodaja stanova (Foto)

Autor: Novinar Herceg | Izvor: TrebinjeLive | Datum:12.03.2021.

Trebinje je već godinama unazad među top destinacijama po broju prodatih nekretnina. Najveća prednost je kupiti stan na samom početku izgradnje jer su oni znatno jeftiniji. Ako uz to uzmete u obzir odličnu lokaciju, vrhunski kvalitet gradnje i cijenu - onda je ovaj tekst idealna prilika da se odlučite da vaš budući stan bude upravo u zgradi koju predstavljamo.


U bivšoj kasarni, na svega nekoliko minuta od centra grada, vrtića, osnovne škole, buduće Gimnazije, počinje izgradnja novog stambeno-poslovnog objekta čiji je investitor kompanija Helvetic d.o.o. iz Trebinja, a izvođači majstori svog zanata sa dugogodišnjim iskustvom - kompanije “Hercgradnja” i “Antiokrozija”.

Riječ je o objektu od 115 stambenih jedinica u dvije lamele, a zgrada ima sedam spratova sa dva ulaza i dva lifta sa podzemnom garažom.

"U toku su pripremni radovi za početak izgradnje objekta i uskoro treba da krenemo sa pripremom za izlijevanje temelja. Izrada projektne dokumentacije je povjeren trebinjskoj 'Konturi', koja iza sebe ima referentnu listu na više desetina objekata ne samo u našem gradu. Izvođači su provjereni majstori, a materijali koje ćemo koristiti najbolji su na tržištu što je veoma lako provjeriti", kažu u firmi "Helvetic".

Pojašnjavaju da će osim vrhunske gradnje objekat pratiti i veoma pristupačna lokacija u bivšoj kasarni gdje se već izgradilo nekoliko stambenih objekata. Nova infrastruktura, blizina centra grada i važnih ustanova samo su neke od prednosti ovog stambeno-poslovnog kompleksa.

"Vrtić i osnovna škola su na pet minuta hoda, buduća Gimnazija je na dva minuta, hipermarketi 'Bingo' i 'Kort' na minut i po, a Kulturni centar sa pozorišnom salom, galerijama i biskopom na svega pet minita koliko je udaljen i naljepši gradski park u regionu", kažu u ovoj firmi.

I tu nije kraj prednostima zbog čega baš na ovoj lokaciji treba da uzmete stan. Rijeka Trebišnjica je na svega nekoliko minuta hoda, kao i bazen u Bregovima i šetalište dužine oko pet kilometara, pogodno i za rekreaciju na biciklu.

"Kod samog objekta nalazi se sportsko igralište, a planirana je i izgradnja dječijeg igrališta. U neposrednoj blizini od svega dva-tri minuta hoda nalaze se i trebinjski fakultetu, Policijska uprava, Granična policija, srednja Muzička škola, Palata pravde, Elektroprivreda RS, Regulatorna komisija za za energetiku, Vatrogasni dom", dodaju u "Helveticu".

A kada se svemu ovome doda i da je budući objekat okružen zelenilom, onda je doživljaj u potpunosti drugačiji.

Baš iz ovih razloga kupovina stana u ovom objektu je i pametna investicija jer omogućava brzo iznajmljivanje i samim tim značajnu pomoć prilikom otplate kredita, odnosno samog stana.

Početak prodaje stanova počinje uskoro po znatno nižoj, akcijskoj cijeni za sve one koji se odluče da kupe stan u početnoj fazi izgradnje. Ako još uvijek razmišljate gdje ćete da kupite stan - već sada donesite odluku. Ovo je idealna lokacija i za porodični život i za iznajmljivanje stana.


Kategorija: Privreda

Najčitanije u ovoj kategoriji: