Vlada o strategiji razvoja industrije | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Vlada o strategiji razvoja industrije

Izvor: RTRS | Datum:20.08.2021.

Vlada Republike Srpske razmatraće na današnjoj sjednici prijedlog strategije razvoja industrije Srpske za period 2021-2027. godine.

Na predloženom dnevnom redu je i razmatranje informacije o realizaciji projekata izgradnje sistema za navodnjavanje u Srpskoj, kao i informacije o statističkim pokazateljima stanja u oblasti prerađivačke industrije i njihovom kretanju u prvoj polovini ove godine, najavljeno je iz biroa Vlade za odnose s javnošću.

Za sjednicu je predviđeno i razmatranje izvještaja o realizaciji Akcionog plana o izmjenama i dopunama Akcionog plana Vlade Srpske za prevenciju i borbu protiv terorizma 2016-2020. godine, za prošlu godinu.

Ministri bi trebali da razmatraju i informaciju o stanju objekta hotel i rekreacioni centar "Panorama" Pale i preuzimanju poslovnih objekata za potrebe Pravobranilaštva Republike Srpske i Republičkog zavoda za statistiku.

Predviđeno je i razmatranje informacije o sufinansiranju manifestacije 56. "Kočićev zbor", kao i informacije o zajedničkom projektnoj aplikaciji Republičke uprave civilne zaštite i Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske u okviru projektnog poziva "EKO DRR", koji je raspisanla Vlada Japana - Razvojna agencija JICA u BiH.

 


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: