Finansijska podrška značajnim lokalnim organizacijama se nastavlja | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Finansijska podrška značajnim lokalnim organizacijama se nastavlja

Izvor: ERS | Datum:05.10.2021.

Finansijska podrška Psihološkom savejtovalištu ” Slobodan um” od Elektroprivrede Republike Srpske stigla je u pravo vrijeme, kažu u jedinom savjetovalištu za djecu i odrasle u Trebinju i istočnoj Hercegovi koje se bavi liječenjem anksioznih poremećaja, paničnih napada, fobija, poremećaja u ishrani, adolescentnim krizama, a pruža i defektološke usluge kod poremećaja čitanja, pisanja i nerazvijenog govora.

” Naš rad zahtijeva stalno usavršavanje, i obnavljanje opreme koja je potrebna za terapiju i zato smo neizmjerno zahvalni Elektroprivredi Republike Srpske bez čije pomoći ne bismo mogli napredovati u svojoj profesiji, a samim tim ni pružati terapiju brojnoj djeci i omladini “, istakla je Baranka Pejović Petković diplomirani psiholog , predsajednica Udruženja.

Ugovore o finansijskoj podršci sa Elektroprivredom Republike Srpske danas su potpisali i Dragan Zubac ispred Sokolskog društva “Nevesinjska puška ” iz Nevesinja i Aleksandar Vukanović ispred Centra za održivi razvoj i ekologiju “Corie” .

ERS je do sada podržala brojne organizacije, udruženja i kolektive iz oblasti kulture, sporta, obrazovanja, ekologije čime je pokazala da je mnogo više od komanije za proizvodnju, distribuciju i izvoz električne energije.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: