Dobra energija uvijek se prepoznaje – ERS uz kvalitetne projekte iz kulture | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Dobra energija uvijek se prepoznaje – ERS uz kvalitetne projekte iz kulture

Izvor: ers | Datum:12.11.2021.

Kvalitetni projekti iz kulture uvijek nailaze na podršku i razumijevanje jedne od najvećih i najznačajnijih kompanija u Srpskoj. Elektroprivreda Republike Srpske biće pokrovitelj značajne izložbe u organizaciji Fondacije “Muzej Žitomislić” iz Mostara.

“Planiramo da napravimo izložbu starih fotografija Žitomislića, Manastira Žitomislić i Mostara. Fotografije datiraju od prije 1950 godine. Materijal i dokumentaciju smo našli u privatnom arhivama. Sve fotografije će biti uvećane i obrađene. Plan da izložbe organizujemo u Trebinju, Banja Luci, Beogradu i drugim gradovima, a podrška Elektroprivrede Republike Srpske je vrlo značajna za realizaciju ovog projekata”, istakao je Dejan Dilberović iz Fondacije.

Elektroprivreda Republike Srpske podržala je i rad još jednog značajnog kolektiva. Finansijska pomoć stigla je i do Univerzitetsko sportskog društva Karate klub “Sinđelić” koje okuplja veliki broj sportista sa tradicijom dužom od pola vijeka.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: