''Elektroprivreda Republike Srpske'' i predstavnici akademske zajednice dogovorili saradnju | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

''Elektroprivreda Republike Srpske'' i predstavnici akademske zajednice dogovorili saradnju

Izvor: Herceg Tv | Datum:12.11.2021.

Rukovodstvo preduzeća "Elektroprivreda Republike Srpske" i predstavnici akademske zajednice dogovorili su saradnju na konkretnim projektima na kojima će akademska zajednica usko sarađivati sa matičinim preduzećima "Elektroprivrede".

Ove aktivnosti ujedno su i rezultat saradnje na osnovu sporazuma o razumijevanju i saradnji, koji su u junu prošle godine potpisali rektor Univerziteta u Banjaluci Radoslav Gajanin, predsjednik Upravnog odbora Univerziteta u Istočnom Sarajevu Darko Đogo i generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Luka Petrović, saopšteno je iz "Elektroprivrede Srpske". 

Sastanku su prisustvovali generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Luka Petrović, predstavnici RiTE "Ugljevik", RiTE "Gacko", "Hidroelektrana na Trebišnjici", "Hidroelektrana na Drini" Višegrad, direkcije za investicije i direkcije za organizaciono-pravne poslove u MH ERS i akademske zajednice u ime Univerziteta u Banjaluci sa Mašinskog, Prirodno-matematičkog, Elektrotehničkog i Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta.

 

Delegaciju Univerziteta u Sarajevu činili su predstavnici Elektrotehničkog fakulteta i Mašinskog fakulteta. 

 

Sastanku je prisustvovao i predsjednik Komisije za koordinaciju saradnje sa "Elektroprivredom Srpske"


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: