Produžen rok za potpisivanje ugovora o snabdjevanju strujom | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Produžen rok za potpisivanje ugovora o snabdjevanju strujom

Izvor: Radio Trebinje | Datum:28.12.2021.

Preduzeće "Elektroprivreda Republike Srpske" produžiće rok za potpisivanje ugovora za snabdijevanju električnom energijom sa korisnicima i poslije 31. decembra dok taj proces u potpunosti ne bude završen, rekao je Srni izvršni direktor za javno snabdijevanje u ovom preduzeću Zoran Vuković.

Vuković je naveo da ove ugovore treba da potpiše oko 580.000 kupaca, istakavši da se očekuje da će do Nove godine potpisati oko 50 odsto kupaca, a ostali u narednoj godini.

"S obzirom na to da je `Elektroprivreda Srpske` javni snabdjevač, ponovo ćemo uputiti poziv kupcima da dođu na šaltere i potpišu ugovore za snabdijevanje električnom energijom", rekao je Vuković.

On je dodao da je potrebno da kupci potpišu ugovore sa javnim snabdjevačem, odnosno sa svakim snabdjevačem u skladu sa Zakonom o električnoj energiji.

Vuković je istakao da nema mogućnosti da se ovi ugovori elektronski potpišu, već je neophodno da to kupci lično urade, zbog mogućih zloupotreba.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: