Dutina: Hercegovačkom kućom do svjetskog priznanja (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Dutina: Hercegovačkom kućom do svjetskog priznanja (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Datum:14.01.2022.

Grad Trebinje sa „Hercegovačkom kućom“  nominovan je među šest najboljih priča održivih turističkih destinacija, u kategoriji „Lokalni lanci snadbijevanja“.

Gost jutarnjeg programa Herceg televizije bio je Veselin Dutina direktor Agrarnog fonda Trebinje koji je govoreći o ovoj laskavoj nominaciji istakao da je Trebinje uz Mrkonjić grad jedini u Bosni i Hercegovini izabran u top 100 destinacija u svijetu.

„Činjenica da je Trebinje  jedan od sto destinacija u svijetu predstavlja veliki ponos, možemo reći da je ova nagrada i s ovim rezultatom, za nas, već dobijena. To je veliki značaj i pokazatelj da se turizam razvija u gradu i da je to prepoznato ne samo u regionu već i u čitavom svjetu“, istakao je Dutina i dodao da će u Berlinu biti izvučeni dobitnici prva tri mjesta te da očekuju da jedno pripadne hercegovačkoj priči.

Govoreći o Hercegovačkoj kući Dutina je istakao da je to jedan od najboljih projekata podrške privredi koji se širi i regionom.

„Hercegovačke kuća za sada ima tri prodajna mjesta, a kao kruna dosadašnjeg rada biće njeno otvaranje  u Beogradu koje bi trebao biti do proljeća“, isakao je Dutina i dodao da će Agrarni fond s gradom Trebinje ove godine, poljoprivrednike podržati sa gotovo  milion km, kada se sabere rekordni budžet od 250 hiljada KM sa otkupom proizvoda kroz Hercegovačku kuću.

U nastavku pogledajte cjelokupno gostovanje Veselina Dutine direktora Agrarnog fonda.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: