Podrška Hercegovini! | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Podrška Hercegovini!

Datum:08.06.2022.

Kontinuiranim radom, MH “Elektroprivreda Republike Srpske” pomogla je rad streljačkog kluba iz Nevesinja.

Potpisan je ugovor sa Streljačkim klubom ratnih vojnih invalida   “Sveti Dimitrije RVI” koji postiže zapažene rezultate na takmičenjima, naročito u kategoriji vazdušna puška. Strijelci invalidi iz Nevesinja svake sezone postižu sve bolje rezultate, a generalni direktor ERS Luka Petrović izrazio je nadu da će uz podršku MH “Elektroprivrede Republike Srpske” rezultati biti još bolji. Na pruženoj podršci strijelcima imvalidima zahvalio se Miljan Tamindžija.

-Ulaganje u sport je ulaganje u budućnost istakao generalni direktor  nakon podrške za Odbojkaški klub “Ljubinje”. Ovaj odbojkaški klub zauzima značajno mjesto u BiH, i zaslužio je  podršku MH ERS.

-Kultura i tradicija našeg naroda uvijek mora da bude podržana u svim sferama, pa tako i materijalnim.MH “Elektroprivreda Republike Srpske” pomogla je aktivnosti Guslarskog društva “Vojvoda Nedeljko Vidaković” iz Trebinja.Ovo društvo broji 20. aktivnih guslara, a ima i školu gusala.Na pruženoj podršci MH “Elektroprivreda Republike Srpske” zahvalio se Dragan Mijović, predsjednik društva guslara.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: