ERS nastavlja dobru praksu društvene odgovornosti | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

ERS nastavlja dobru praksu društvene odgovornosti

Datum:16.06.2022.

MH “Elektroprivreda Republike Srpske pružila je podršku Omladinskom košarkaškom klubu “Velež” iz Nevesinja.

Riječ je o klubu koji je u trenutno drugom razredu naše košarke, klub koji ima dugu tradiciju, ali i studiozno radi na stvaranju zdravog kluba, sa vlastitim igračkim kadrom. Na podršci ERS-a generalnom direktoru Luki Petroviću zahvalio se Aleksa Grahovac.


-Kako je sport jedan od najvažnijih društvenih djelatnosti Elektroprivreda je podržala  i rad Boks i kik boks kluba “Leotar” iz Trebinja.

Ovaj klub borilačkih vještina kontinuirano postiže zapažene rezultate u ženskoj i u muškoj konkurenciji, i u Republici Srpskoj, ali i na međunarodnoj kik-boks sceni. Predsjednik kluba Maksim Bošković zahvalio se MH “Elektroprivreda Republike Srpske” na pruženoj podršci.
Ljudi koji vole i čuvaju prirodu, i posvećuju joj se, uvijek imaju našu podršku, pa tako i Planinarsko društvo “Koritnik” iz Bileće.

Osim očuvanja naših prirodnih bogatstava, članovi PD “Koritnik” osvajaju planinske vrhove u regiji. Slobodan Radovanović zahvalio se na podršci Mješovitog Holdinga “Elektroprivreda Republike Srpske”, koja će dobro doći u daljim aktivnostima.

 

 


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: