SUTRA O IZRADI REGULACIONOG PLANA `PLANIK ` | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

SUTRA O IZRADI REGULACIONOG PLANA `PLANIK `

Izvor: Srna | Datum:28.03.2023.

Odbornici Skupštine opštine Bileća sutra će razmatrati odluke o izradi regulacionog plana "Planik" za izgradnju solarne elektrane, kao i regulacionog plana fotonaponskih elektrana "Trnovica-Vrbica" i "Zlatište-Vlahinja".


Na dnevnom redu sjednice biće odluka o izradi regulacionog plana "Planik" za izgradnju solarne elektrane instalisane snage 96 megavata i istoimene vjetroelektrane instalisane snage 39,6 megavata, najavljeno je iz opštine Bileća.

Pred odbornicima biće i odluke o izradi regulacionog plana fotonaponskih elektrana "Trnovica-Vrbica" instalisane snage 40 megavata i "Zlatište-Vlahinja" snage 10 megavata.

Biće razmatrana i izmjena odluke o komunalnim djelatnostima i odluka o prodaji zemljišta iz opštinske svojine, kao i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju javnih opštinskih ustanova za 2022. godinu sa planom rada za ovu godinu.

Sjednica Skupštine opštine zakäzana je za 9.00 časova.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: