Velika oštećena na elektro mreži u Semberiji i Podrinju | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Velika oštećena na elektro mreži u Semberiji i Podrinju

Izvor: RTRS | Datum:20.07.2023.

Usled jakog olujnog nevremena u Semberiji i na području Podrinja i podmajevičkog kraja, došlo je do značajnih oštećenja na velikom broju elektroenergetskih objekata, saopšteno je iz Elektro - Bijeljine.
 

- Oštećeno je nekoliko trafo stanica i veliki broj dalekovoda, a na mnogo mjesta je drveće palo po mreži. Radnici "Elektro-Bijeljine" su na terenu u maksimalno raspoloživom broju i čine ogromne napore da osposobe što veći broj objekata i obezbijede snabdjevanje kupaca električnom energijom. Radnici "Elektro-Bijeljine " će i tokom večeri i noći biti na terenu kako bi uspostaviti normalno snabdjevanje električnom energijom - saopšteno je iz Elektro - Bijeljine.

Iz ove ustanove se apeluje na građane da ne prilaze oštećenim objektima i elektro mreži zbog velikog rizika, već da takve situacije sa terena prijave na broj 055 201 211.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: