Dan otovrenih vrata: Privrednici i preduzetnici oči u oči sa gradskom upravom | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Dan otovrenih vrata: Privrednici i preduzetnici oči u oči sa gradskom upravom

Izvor: Radio Trebinje | Datum:19.09.2023.

U okviru provođenja programa povoljnog poslovnog okruženja u jugoistočnoj Evropi, BFC standarda, u cilju unapređenja poslovnog ambijenta i poboljšanja komunikacije lokalne uprave sa preduzetnicima i privrednicima, te boljeg kvaliteta usluga koje gradska uprava pruža privrednim subjektima, u Trebinju će početkom oktobra biti održan prvi „Dan otvorenih vrata za preduzetnike i privrednike“.

Bojan Vučurević, načelnik Odjeljenja za turizam, zaštitu životne sredine i preduzetništvo kaže da svi koji imaju registrovanu privrednu djelatnost ili žele da je registruju, mogu da do 5. oktobra upute Gradskoj upravi zahtjev za učešće.

„Uvidjeli smo da nam je potrebna malo bolja komunikacija sa privrednicima i preduzetnicima, pa će oni koji imaju nedoumice ili pitanja moći toga dana da razgovaraju sa načelnicima odjeljenja, šefovima odsjeka ili direktorima javnih preduzeća i ustanova. Važno je da se na zahtjevu navede tema razgovora, kako bi se mogao odrediti adekvatan sagovornik za pitanja i probleme privrednika i onih koji kreću u takve poslove“, ističe Vučurević.

Vučurević navodi da zainteresovani zahtjeve mogu poslati elektronskim putem ili podnijeti ih lično na protokolu gradske uprave.

Podnošenje prijava za učešće je već počelo, a prvi „Dan otvorenih vrata za preduzetnike i privrednike“ održaće se u petak, 6. oktobra.

Prema BFC strandardu, održavaće se svaka tri mjeseca, a u slučaju potrebe i češće.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: