Grad Trebinje predstavljen na Beogradskom turističkom forumu | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Grad Trebinje predstavljen na Beogradskom turističkom forumu

Izvor: Grad Trebinje | Datum:23.11.2023.

Turistička organizacija Beograda, Centar za razvoj turizma CERTUS u saradnji sa Turističkom prizmom i ove godine su organizovali BEOGRADSKI TURISTIČKI & MICE Forum.

Na prvom panelu pod nazovom “SNAGA U SARADNJI, UMREŽAVANJE GRADOVA U TURIZMU“  Grad Trebinje predstavio je načelnik Odjeljenja za turizam, zaštitu životne sredine i preduzetništvo Bojan Vučurević, koji je pružio ideju o međusobnom umrežavanju turističkih gradova zapadnog Balkana kao početni korak u kreiranju jedinstvenog turističkog proizvoda namijenjenog prvenstveno inostranim turistima.

Moderator panela je bio Miodrag Popović, osvjedočeni prijatelj Trebinja i dugogodišnji direktor Turističke organizacije Grada Beograda.

Uz učešće predstavnika našeg grada, na panelu su govorili i predstavnici privatnog sektora odnosno receptivnih agencija kao i predstavnici turističkih organizacija Beograda, Novog Sada, Budve, Niša i Višegrada.


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: