Trebinje očekuje dobru posjetu turista za vaskršnje i prvomajske praznike | Herceg Televizija Trebinje

Privreda

Trebinje očekuje dobru posjetu turista za vaskršnje i prvomajske praznike

Izvor: RTRS | Foto: Trebinje Live | Datum:19.04.2024.

U Trebinju se za predstojeće vaskršnje i prvomajske praznike očekuje posjeta brojnih turista, a najviše iz Srbije i Crne Gore, ali i ostalih zemalja iz okruženja, a smještajni kapaciteti su popunjeni oko 85 odsto, izjavio je portparol Turističke organizacije grada Trebinja Nikola Kokić.

 

 

- Vaskršnji i prvomajski praznici u Trebinju su postali svojevrstan brend grada i veliki motiv za putovanje turista, posebno iz Srbije, Crne Gore i regiona - rekao je Kokić za Srnu.

 

Prema podacima turističkih agencija, brojne turističke grupe će posjetiti Trebinje za predstojeće praznike, rekao je Kokić i dodao da će to biti dobar uvod u predstojeću ljetnu turističku sezonu.

 

- S obzirom na to da su ove godine povezana ta dva praznika, Vaskrs i 1. maj, mnogi turisti, naročito iz Srbije će u Trebinju provesti ne samo dan ili dva, kao do sada, nego četiri ili pet dana - napomenuo je Kokić.

 

On je dodao da su za te praznike ove godine zaista imaju velika očekivanja kada je riječ o turizmu, navodeći da su hotelijeri i vlasnici privatnog smještaja izuzetno zadovoljni.

 

- Nadamo se da će biti i lijepo vrijeme i da će poslužiti svima, i domaćinima i gostima kako bi proveli lijepe trenutke u Trebinju - istakao je Kokić.

 

Prema njegovim riječima, Trebinje sve više posjećuju turisti tokom cijele godine, ne samo ljeti.

 

 


Kategorija: Privreda

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: