Bilećki aforističar i satiričar Rajko Antović, obradovao je ljubitelje pisane riječi novom knjigom HOĆU DA NEĆU | Herceg Televizija Trebinje

Književnost - Satira

Bilećki aforističar i satiričar Rajko Antović, obradovao je ljubitelje pisane riječi novom knjigom HOĆU DA NEĆU

Izvor: Herceg RTV | Datum:25.10.2020.

HOĆU DA NEĆU Bilećki aforističar i satiričar Rajko Antović, obradovao je ljubitelje pisane riječi novom knjigom HOĆU DA NEĆU u koju je snitio 14 životodarnih satiričnih priča.

Knjiga je objavljena u ediciji Zavičajnig kluba ''Osvit'' Bileća. Satirične priče Antović je godinama nitio i među korice sabrao da bi čitaoce razveselio, nasmijao, ali i podučio, zamislio i pokrenuo. Rajko Antović, tih, čestit i pošten čovjek, glagolja ono što misli i misli ono što kaže.

Riječ je sablja i krst, pa ko se đe nađe, sam bira. Knjiga, sa puno emocija pisana, radošću isijava. Satirične priče prožete su filozofskim razmišljanjima o životu i vremenu. Knjigu HOĆU DA NEĆU je uredio Mihajlo Samardžić, tehnički urednik je Stefan Simić, slog i prelom uradila je Gordana Mihajlov, a dizajn korica djelo je akademskog slikara Dragana Batinića. Stihovani predgovor napisao je Branislav Brane Kovačević. Rajku Antoviću čestitamo izlazak knjige nove i želimo mu da živi svoje snove i uskoro nas obraduje novim medoslovima.


Kategorija: Satira

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: