ОК Љубиње БАНКОМ заслужено иде даље, ЖОК Леотар се враћа јачим тренинзима | Херцег Телевизија Требиње

Спорт - Херцеговина

ОК Љубиње БАНКОМ заслужено иде даље, ЖОК Леотар се враћа јачим тренинзима

Извор: Херцег ТВ | Фото: ЖОК Леотар | Датум:04.02.2018.

Иако су прије више од мјесец дана успјели да побиједе екипу из Љубиња, у првом кругу јуниорског првенства, данас ипак није било снаге за преокрет. У првој утакмици данашњег турнира који је одржан у Љубињу, ЖОК Леотар изгубио је од домаћина резултатом 3:0 (25:12, 25:18, 25:22).


Лоша игра у првом сету, велики број грешака, недостатак енергије, одредили су ток читавог меча. До краја је виђена нешто боља игра, али недовољно за бољи резултат.

"У другој утакмици, одмах након прве, играли смо против ЖОК “Гацко”. Упркос вођству у првом сету 23:19, исти смо изгубили 23:25. Наредна два ријешили смо у своју корист и повели 2:1 (25:23, 25:12). У четвртом и петом опет пад и игра из прве утакмице, па одбојкашице из Гацка праве преокрет и добијају меч резултатом 3:2 (25:17, 15:4)", каже Мишо Пешић један од тренера ОК Леотар.

На крају су одбојкашице из Љубиња, у трећој утакмици, побиједиле ЖОК “Гацко” резултатом 3:0 и заслужено оствариле пласман на финални турнир у конкуренцији јуниорки.

Пешић закључује да њиховим одбојкашицама преостаје да наставе са тренинзима и припремама за предстојећа такмичења у Другој лиги и Лиги пионирки РС.


Категорија: Херцеговина

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: