Plivači Leotara osvojili 40 medalja | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Plivači Leotara osvojili 40 medalja

Izvor: Herceg TV | Datum:05.03.2018.

Plivači Plivačkog vaterpolo kluba „Leotar“ osvojili su 40 medalja na Zimskom republičkom prvenstvu, koje održano u Banjaluci, u organizaciji Plivačkog saveza Republike Srpske.

Trebinjci su osvojili šest zlatnih, 13 srebrnih i 21 bronzanu medalju, a posebno su se istakli u kategoriji pionira, gdje su osvojili pehar za treće mjesto.

Miloš Ćeranić, u disciplini 50 metara leđno, postao je prvaka Republike Srpske u kategoriji pionira, a Nevena Kurtović je u katagoriji pionira postala nova prvakinja RS u disciplini 100 metara slobodno.

Srebrne medalje osvojili su: Helena Jovanović, Stevan Zirojević,  Filip Jokanović, Vuk Varaga, Miloš Ćeranić, Miljan Milidragović, Gojko Janković.

Bronzane medalje osvojili su Helena Jovanović, Nevena Kurtović, Stevan Zirojević, Filip Jokanović, Veljko Jovanović, Vuk Varaga, Miloš Ćeranić, Lara Pujić, Lidija Bajčetić, Jelena Jovanović, Sara Ratković i Nikola Telebak.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: