Uroš Kundačina dvostruki vicešampion BiH | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Uroš Kundačina dvostruki vicešampion BiH

Izvor: Herceg TV | Datum:12.03.2018.

Na Zimskom prvenstvu BiH u plivanju, održanom proteklog vikenda na Olimpijskom bazenu „Otoka“ u Sarajevu, član Kluba vodenih sportova „Leotar“ Uroš Kundačina (2000.) postao je vicešampion BiH u juniorskoj kategoriji, u disciplinama 100 i 200m prsno.

Na osnovu postignutih rezultata, Kundačina je u najužem izboru kandidata za juniorsku reprezentaciju BiH za predstojeći četveromeč reprezentacija Srbije, Hrvatske, Slovenije i BiH, koji se održava 17. i 18. marta u Beogradu.

I ostala četiri člana Kluba vodenih sportova „Leotar“, koji su nastupili u najjačoj konkurenciju u BIH, ostvarili su zapažene rezultate.

Helena Lakić (2005.) je u svih šest disciplina koje je plivala, izborila nastup u finalnim trkama, a Vuk Danojlić (2003.), Stefan Grubač (2003.) i Jovan Vukoje (2005.) su u gotovo svim nastupima ostvarili najbolja vremena na 50m bazenu.

Na prvenstvu u Sarajevu učestvovalo je 370 plivača iz 24 kluba sa prostora čitave BiH, kao i dva plivača ispred Plivačkog saveza BiH.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: