Gacko: Na Prvom kolu pionira RS strijelci 'Mladosti' ekipno prvi | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gacko: Na Prvom kolu pionira RS strijelci 'Mladosti' ekipno prvi

Izvor: Radio Gacko | Datum:12.03.2018.

Proteklog vikenda u Bijeljini, Tesliću i Trebinju održano je Prvo kolo susreta pionira Republike Srpske, u disciplini serijska vazdušna puška.

Za Streljački klub „Mladost“ u Trebinju takmičila su se 4 pionira i 4 pionirke, a za ekipni rang kluba vrednuju se tri najbolja postignuta rezultata, bez obzira na mušku i žensku konkurenciju. Pojedinačni rezultati za pionire i za pionirke se posebno rangiraju.

Pioniri SK „Mladost“ su zauzeli prvo mjesto u ekipnom plasmanu sa pogođenih 411 krugova, druga je bila ekipa SK „Hercegovac“ iz Bileće sa 363 krugova, SK „Sv. Dimitrije“ sa 348 krugova  iz Nevesinja i domaćin OSK „Leotar“ iz Trebinja sa pogođenih 332 kruga.

Ekipa Mladosti je gađala u sastavu: Tijana Crnogorac 152 krugova, Miloš Zelenović 142 kruga i Nikola Milošević 117 krugova.

Za Mladost su još gađali: Stefan Glogovac, Andrea Glogovac, Ivana Mirić, Andrijana Šarović i Nikola Kovač.
Na takmičenju su učestvovali streljački klubovi RS, a po prvi put ove godine i klubovi iz BiH.

Naredni vikend za strijelce „Mladosti“ na programu je Drugo kolo seniorske Premijer lige BiH, koja će se održati u Zenici.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: