Rukomet: Leo dočekuje Kozaru MP | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukomet: Leo dočekuje Kozaru MP

Izvor: Herceg TV | Datum:16.03.2018.

Rukometaši Leotara odigraće u subotu derbi 13. kola Prve lige Republike Srpske protiv Kozare MP iz Kozarske Dubice.

Gosti su trenutno drugoplasirana ekipa i u Trebinje dolaze sa neskrivenim ambicijama, ali domaći rukometaši ohrabreni pobjedom u Boriku u prošlom kolu vjeruju da mogu do novih bodova.

„U goste nam dolazi izuzetno kvalitetan protivnik i nije slučajno da se nalaze na drugoj poziciji i uopšte čitav taj dio Republike Srpske tradicionalno igra kvalitetan i dopadljiv rukomet. Ipak, siguran sam u kvalitet svojih momaka koji su pokazali i protiv Borca da se izuzetno kvalitetno radilo na pauzi te da kao tim mogu savladati bilo koju ekipu u prvenstvu. Ne bih individualno isticao nikoga jer je rukomet timski sport i jedino tim pobjeđuje. Nadam se da ćemo u subotu imati i podršku sa tribina koja će nam dati dodatnu energiju i motiv da se pokažemo u što boljem svjetlu i ostvarimo pobjedu“ , rekao nam je Milan Simeunović, šef struke RK Leotar, inače član zlatne generacije šabačke Metaloplastike.

Derbi se igra u subotu u 19:30 časova u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“.

Ulaz besplatan.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: